Vloerverwarming? Dan Pianocarpet! 

Diversen, Pianotapijt 

naamPianocarpet
adresPostbus 64
postcode1140 AB
plaatsmonnickendam
provincieNoord-Holland
telefoon0650298732
websitewww.pianocarpet.nl

Omschrijving

Probleem van vloerverwarming onder uw piano !
Vloerverwarming is funest voor een piano of welk houten muziekinstrument dan ook. De warme opstijgende lucht van de vloerverwarming zoekt zijn weg door de piano en zorgt ervoor dat de piano uitdroogt.Resultaat !
Barsten en scheuren in de kam, zangbodem en het stemblok van de piano.Gevolg !
Een resonerende zangbodem, een niet meer te stemmen instrument en een zeer ingrijpende kostbare restauratie/reparatie van de kam, zangbodem en het stemblok.
Veelal is de schade aan de piano zo groot geworden dat een restauratie of reparatie niet meer in verhouding staat met de waarde van het instrument waardoor de piano uiteindelijk moet worden vervangen.Oplossing !
Plaats pianocarpet onder uw piano en voorkom dat de warme lucht van uw vloerverwarming direct opstijgt onder uw piano en uw instrument aantast.
Onder het pianocarpet is een speciaal ontwikkelde folie aangebracht welke niet alleen geluidsisolerende kwaliteiten heeft maar tevens 90% van de warmte tegenhoudt die uw vloerverwarming onder uw piano ontwikkelt.Met pianocarpet (thermotapijt) heeft warme opstijgende lucht van uw vloerverwarming geen directe toegang meer tot uw kostbare instrument !Voordelen van pianocarpet;


Beschermt uw piano tegen de opstijgende warmte van vloerverwarming.

Is geluiddempend.

Voorkomt direct vloercontact van de poten/wielen van uw piano met de vloer waardoor er geen directe geluidstrillingen worden doorgeven via de vloer. Ideaal in bijvoorbeeld appartement complexen of locaties waar de piano op een harde vloer staat.

Beschermt uw vloer tegen krassen van de poten/wielen van de piano.

Voorkomt dat er stof en vuil onder uw piano komt.

Past onder elke piano !

Pianocarpet i.c.m. uw piano ziet er prachtig uit !Voor € 160,- wordt uw pianocarpet gratis in Nederland aan huis geleverd inclusief 4 doorzichtige pianoschotels. Pianocarpet is verkrijgbaar in elke maat!BEZOEK, BESTEL EN VINDT ALLE ANTWOORDEN OP UW VRAGEN M.B.T. PIANOCARPET OP WWW.PIANOCARPET.NLUW PIANO OP VLOERVERWARMING ? ALLEEN MET PIANOCARPET !

Copyright © 2008 piano-aanbod.nl | Alle rechten voorbehouden.