Pianolessen in Nuth en omgeving 

Muziekles, Pianoles 

naamMarmuzi
adresDonatusstraat 169
postcode6361TN
plaatsNuth
provincieLimburg
telefoon0620467377
websitewww.marmuzi.nl

Omschrijving

Altijd al piano willen leren spelen?
Je bent nooit te oud of te jong om met pianolessen te beginnen. Notenlezen leer je letterlijk spelenderwijs en zodra je technische vorderingen het mogelijk maken, zoeken we samen muziek uit, die jij leuk vindt om te spelen.

Ook als je al piano kunt spelen, maar je spel kwalitatief wil aanscherpen, kan ik je daarin begeleiden. Met een strippen-leskaart kun je zelf bepalen wanneer je je volgende les wil.

Voor heel jonge kinderen ( 2 t/m 4 jaar) is de lestijd van een half uur meestal te lang. Bij hen gaat het om, d.m.v. allerlei spelletjes op en rond de piano, vertrouwd te raken met het instrument.

De prijs voor losse lessen is 22 euro. Voor maandelijkse, kwartaal, half-jaarlijkse of jaarlijkse betalingen geldt een korting. Neem contact op voor een gratis proefles en meer informatie over het lesgeld.

Ervaring / opleiding docent
Lid PCL (leerlingenconcerten, talentklas, muziekreizen)
Lid EPTA
Diploma\'s en aantekeningen:
Conservatorium Maastricht: docerend en uitvoerend musicus. Aantekeningen: Kamermuziek en 20-eeuwse kamermuziek. Hoge school Sittard: aantekening Improvisatie.
Werkervaring:
lespraktijk: Marmuzi-pianolessen
Muziekschool Erkelenz (huidige werkomgeving), docent Muziek aan diverse scholen van LVO, Theatergroep Magma: pianiste/speelster en ontwikkelaar van muziektheaterproducties

Copyright © 2008 piano-aanbod.nl | Alle rechten voorbehouden.